Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/makaronu-edieni/lazanja-ar-tomatu-merci/

Lazanja ar tomātu mērci

Apstiprina Jūsu balsi...
Gatavošana:
Sagatavo maltās gaļas masu:
400-500 g liellopu maltā gaļa, melnie pipari, garšvielas (labi der itāļu garšvielas vai Vegeta vai cits maisījums), sāls (ja nav pie garšvielas jau klāt), Spilves tomātu mērce, sinepes (atklāju, ka asā Kand firmas čilli tomātu mērce ir parastā+sinepes).
1.kārta - tomātu mērce (Spilves, lētie varianti nebūs labi)
2.kārta - lazanjas makaronu plēksnīte
3.kārta - maltās gaļas masa, sarīvēts siers (Krievijas, Čedera, Holandes un tml.), tomātu šķēlītes
4.kārta - lazanjas makaronu plēksnīte
5.kārta - maltās gaļas masa, tomātu šķēlītes
6.kārta - lazanjas makaronu plēksnīte
7.kārta - maltās gaļas masa, tomātu mērce
8.kārta - lazanjas makaronu plēksnīte
9.kārta - tomātu šķēlītes.
To visu aplej nedaudz ar ūdeni, lai plēksnītes saslapinās, var iemērkt arī pirms tam ūdenī katru.
Mikroviļņu krāsnī (bez vāka, max režīmā) 15 min.
Apber ar sarīvētu sieru, 30 sek. krāsnī.
Iesūtījis:
Lelliite

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS