Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/makaronu-edieni/lazanja-ii/

Lazanja II

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
500 g lazanjas plākšņu
700 g maltās gaļas
800 g tīrītu tomātu savā sulā
1 svaiga paprika
1 sīpols
100 g tomātu pastas
30 g svaiga bazilika
10 g sausā timiāna
1 ķiploks
300 g Krievijas siera
6 svaigi tomāti
sāls, pipari, cukurs pēc garšas
Mērcei:
600 ml piena (3,2%)
2 ĒK miltu
5 g malta muskatrieksta
sāls, cukurs un pipari pēc garšas
Gatavošana:
Malto gaļu sacep ar smalki sagrieztiem sīpoliem. Uz otras pannas liek sagrieztu papriku un tomātus savā sulā. Pievieno tomātu pastu. Sautē 10 min., tad klāt liek sakapātu ķiploku, baziliku, timiānu, sāli, cukuru un piparus. Cepešpannā kārto lazanjas plāksnes, pa vidu liek maltās gaļas masu un nedaudz siera. Tā atkārto trīs reizes. Pāri pārlej mērci, kas gatavota no vārīta piena, apceptiem sīpoliem, muskatrieksta un miltiem. Cep krāsnī 180°C 40 minūtes.
Iesūtījis:
VecPoga

Komentāri

aarija:
22.07.08 17:49:55

Kur liek svaigos tomātus?

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS