Makaroni ar fetu un spinātiem
- Sastāvdaļas:
- /4 personām/
400 gr makaronu
1 sīpols
2 ķiploka daiviņas
1 ēdamkarote olīveļļas
150 gr saldētu spinātu
200 gr Fetas siera
ķiršu tomātiņi
sāls
malti melnie pipari - Gatavošana:
- Makaronus novāra, nolej sietā un zem auksta ūdens noskalo. Sīpolu nomizo un sagriež 4 daļās, ķiploku izspiež vai smalki sagriež. Sakarsē pannā eļļu, apcep sīpolus un ķiplokus, līdz tie ir mīksti. Pievieno spinātus, nedaudz ūdens un uzvāra mērci. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
Samaisa makaronus un mērci. Beigās pievieno Fetas sieru un ķiršu tomātiņus, lai siers paliek mīksts, bet nesajaucas mērci. - Gatavošanas laiks:
- 40 minūtes
- Iesūtījis:
- Vineta Auziņa
Komentāri
Nav komentāruMans komentārs: