Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/makaronu-edieni/makaroni-ar-zalumu-galas-merci/

Makaroni ar zaļumu-gaļas mērci

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/4 personām/
400 gr maltās gaļas
1 sīpols
1 burkāns
1 ķiploka daiviņa
2 ēdamkarotes tomātu biezeņa
sāls
pipari
ūdens
50 gr olīveļļas
1 TK kaltēta rozmarīna
1 TK kaltēta timiāna
400 gr tagliatelle makaronu
Gatavošana:
Nomizo un sasmalcina sīpolu un ķiploku, nomizo un sarīvē burkānu.
Izvāra makaronus, nolej sietā un noskalo zem tekoša ūdens.
Sakarsē (teflona) pannu un ātri apcep malto gaļu. Pieliek sīpolu, ķiploku un burkānu skaidiņas un brīdi karsē. Pielej ūdeni, cik nepieciešams. Pievieno tomātu biezeni, sāli un piparus.
Saberž miezerī garšaugus ar olīveļļu. Garšaugu eļļu pievieno vai nu vārītajiem makaroniem, vai mērcei.
Gatavošanas laiks:
40 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS