Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/makaronu-edieni/makaroni-degvina/

Makaroni degvīnā

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
2 ēdamk. nesālīta sviesta
2 tējk. sarkano piparu (sasmalcināti)
1/2 tases degvīna
500g konservētu tomātu ( sasmalcināti)
1/2 tases degvīna
500g penne makaronu
1/2 tases sadrupināta Parmesan siera
3 ēdamk. svaigu pētersīļu (sasmalcināti)
Gatavošana:
Pannā uz mazas uguns uzkarsē sviestu, pievieno piparus un degvīnu, uzvāra. Sautē 1 minūti. Pievieno tomātus, sautē 2 minūtes, pārlej ar krējumu. Mērcei pievieno izvārītus un nosusinātus makaronus. Pēc tam- sieru un pētersīļus.Izmaisa. Pasniedz nekavējoties.
Gatavošanas laiks:
20 minūtes
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS