Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/makaronu-edieni/makaroni-po-flotski/

Makaroni "po flotski"

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
makaroni
malta gaļa
sīpols
burkāns
Gatavošana:
Izvāra makaronus un sajauc ar apcepto malto gaļu piecep klāt sīpolu, rīvētu burkānu.
Iesūtījis:
Krizdole

Komentāri

BlBlBl:
20.02.07 17:27:19

Nu nav, nav tas po flotski! Maltā gaļa te pri čom?!
Ilze:
25.09.09 20:53:14

it kā jau flotki būtu jābūt ar jūru saistītam, bet es visu savu mūžu(30 gadus) atceros šo recepti ar tādu nosaukumu.
Ance:
01.11.09 08:32:40

BIBIBI, kāda tad ir īsta recepte?!
Es šo recepti zinu tieši ar malto gaļu. Un ir garšīgi.
elgunnta:
07.01.10 11:09:41

Tas ir ir pa ''flotski'', nekā savādāk jau neatceros ka sauktu.
....:
12.04.10 12:03:16

Izvārītos makaronus sajauc ar jebkādu gaļas konservu!
marika:
25.04.10 14:22:40

Pacik es aceros ta ir pa :flotski: vienkarši un garšigi.
linda:
28.04.10 16:26:00

pa flotski - makaroni ar tušonku! Tikai mūsu laikos normālu tušonku neesmu atradusi, vot bija garšīga krievu laikos...
FF:
15.09.10 16:46:15

PSRS laikos bija "Turistu brokastis", tas ir sautetas galinas konservi, loti garsigi. Tagad "Turistu brokastis" diemzel ir absoluti nebraudamas. 2 firmu konservus iemeginaju. Peee! Sastava kaut kadi atgriezumi, tauki, kaut kas kjep ljep samalts, neizskatijas ka tur ir vispar normala gala... ;(
JEP::
08.01.12 12:07:17

Nosaukums-PO FLOTSKI,cik man zinaams taadeel,ka so eedienu eerti un garsiigi vareja gatavot juurnieki uz kugiem.Jaa un ,protams,ka originaalaa tas tika gatavots ar tusonku.
Es to gatavoju tiesi taa,kaa augsmineetajaa receptee,loti garsiigi sanaak.
Cook, maestro John:
11.02.12 14:19:42

Es makaronus pa flotski gatavoju Šādi:

1.uzlieku makaronus vārīties(spirālveida)

2. apcep sīpolus līdz viņi paliek brūni(nedaudz piedeguši)

3.liek klāt gaļu sīpoliem

4.kādu laiku pacep līdz gaļa nav vairs jēla un tad pieliek nedaudz piparus sāli un 3 tēj k kečupu, visu samaisa kopā gaļa būtu gatava

5. un tad kad makaroni ir izvārijušies pieliec klāt tur malto gaļu un visu apmaisi

6. pagaidi lai pastāv 10 minūtes

7. Un tad lai visiem labi garšo

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS