Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/makaronu-edieni/makaronu-kepa/

Makaronu ķēpa

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
vistas fileja
sāls
garšvielas pēc izvēles
svaigi šampinjoni
saldais krējums
konjaks vai rums
makaroni
Parmesan siers
Gatavošana:
Sagriež fileju gabaliņos un apcep ar sāli un garšvielām, kādas nu pašiem garšo pie vistas gaļas. Apceptu pārliek katliņā.
Nedaudz apcep svaigus šampinjonus, ja mazus, tad veselus, ja lielāki, sagriež uz pusēm, un katliņā iekšā pie filejas.
Fileju un šampinjonus pārlej ar saldo krējumu, drusku pielej konjaku (mūsmājās parasti rumu) un sautē uz lēnas uguns, kamēr blakus katliņā vārās makaroni (mūsmājās parasti krāsainie).
Kad makaroni gatavi, abu katliņu saturu apvieno, klāt vēl piemaisot Parmesan sieru (derēs arī cits kāds asāks siers, kāds nu pašiem garšo).
Iesūtījis:
zumza

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS