Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/makaronu-edieni/paprikas-carbonara-pasta/

Paprikas Carbonara pasta

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
spageti
paprika
Ajwar mērce
buljons
salds krējums
olas
sīpoli
gaļēdāji, liek klāt arī šķiņķi
Gatavošana:
Apcep uz pannas sakapātu sīpolu un gabaliņos sagrieztu papriku, tad pievieno sagrieztu šķiņķi, Ajwar mērci (uz 2 paprikām 6 ĒK), buljonu un nedaudz saldo krējumu, ļauj uzvārīties. Iemaisa iekšā jau novārītus spageti, virsū uzlej saldā krējuma un olu maisījumu un pārkaisa ar rīvētu parmezānu. Samaisa un bauda.
* ja par biezu, var pieliet klāt drusciņ ūdeni, kurā vārījās makaroni.
Iesūtījis:
Babs

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS