Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/cala-galas-edieni/cali-marengo/

Cāļi "Marengo"

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
2 vidēja lieluma cāļi,
2 ēdamkarotes miltu,
sāls,
maltie pipari,
50 g sviesta,
50 g olīvu vai saulespuķu eļļas,
2-3 daiviņas ķiploku,
50 g konjaka,
200 g tomātu,
1 glāze baltā galda vīna,
1 lauru lapa,
300 g baraviku,
50 g olīvu,
2 ēdamkarotes pētersiļu zaļumu.
Gatavošana:
Cāļus sagriež gabalos, apviļā miltos, kas samaisīti ar sāli un pipariem. Pannā izkausē sviestu, pielej eļļu un cāļus apcep. Apceptajiem cāļiem pievieno ķiplokus, sīki sagrieztus tomātus, lauru lapu, pielej konjaku un vīnu, pārsedz ar vāku un vāra uz lēnas uguns apmēram 20-30 min. Pēc tam pievieno sagrieztas sēnes, olīves un karsē, līdz cāļi kļūst gatavi. Kārto traukā, pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļu zaļumiem un pasniedz ar apceptu baltmaizi.
Gatavošanas laiks:
1 stunda un 30 minūtes
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS