Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/cala-galas-edieni/calis-ar-zemesriekstiem/

Cālis ar zemesriekstiem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
2 lielas cāļa krūtiņas
1 ēdamk. kukurūzas cietes
1 olas baltums
1,5 tējk. sāls
1 ēdamk. rīsu vīna
1/2 tējk. cukura
4 ēdamk.eļļas
2 čīli pipari(bez sēklām, sagriezti)
1 tējk. ingvera saknes (strēmelītēs)
1 tējk. kukurūzas cietes (izšķīdināta 2 tējk. ūdens)
1/2 tases grauzdētu zemesriekstu
12 lielas salātlapas
Gatavošana:
Krūtiņām noņem ādu. Gaļu sagriež papīra plānuma šķēlēs, pēc tam šķērsām- 1cm platuma šķēlēs. Liek bļodā, uzber cieti un maisa, līdz ciete apņem visus gaļas gabaliņus. Pievieno olbaltumu, sāli, vīnu un cukuru. Kārtīgi visu samaisa. Liek vokpannā uz lielas uguns. Pievieno 1 ēdamk. eļļas, čīli piparus un cep 1 minūti. Noņem no pannas. Pannā ielej atlikušo eļļu un karsē. Pāris sekundes apcep ingveru, liek pannā cāli. Cep 2 minūtes. Pievieno apceptos čīli piparus. Izmaisa izšķīdināto cieti un ielej pannā. Maisa, līdz visas ēdiena sastāvdaļas kļūst spīdīgas.
Pasniedz uz salātu lapām, virsū uzberot zemesriekstus.
Gatavošanas laiks:
30 minūtes
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS