Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/cala-galas-edieni/calis-austrumnieku-gaume/

Cālis austrumnieku gaumē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1-1,3 kg vistas
2 ĒK sviesta
2 ĒK sojas
1 TK malta ingvera
1 ĒK tumšā cukura
apm. 225 g konservētu ananāsu šķēlīšu
1 ĒK vīna etiķa
¾ TK sāls
¼ TK piparu
šķipsniņa kajēnas piparu
100 g ūdens
10 cm purava
2 TK kviešu miltu
Gatavošana:
Vistu sadala četrās daļās. No visām pusēm apbrūnina sakarsētās taukvielās. Liek katliņā. Sojas mērci sajauc ar ingveru, tumšo cukuru, apm. 50 g konservētā ananāsa šķidruma, vīna etiķi, sāli, pipariem, kajēnas pipariem un ūdeni. Pārlej vistai. Katlam uzliek vāku. Ēdienu sautē uz lēnas uguns 20-25 minūtes. Kad līdz sautēšanas beigām atlikušas 5 minūtes, pievieno gabaliņos sagrieztus ananāsus un puravu. Iebiezina ar ūdenī izšķīdinātiem miltiem. Vāra 3-5 minūtes.
Iesūtījis:
Edīte

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS