Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/cala-galas-edieni/calis-citronu-un-fenhela-seklu-marinade/

Cālis citronu un fenheļa sēklu marinādē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
3 sarkanie sīpoli
2 ķiploku daiviņas
2 citroni
4 TK olīveļļas
3 ĒK gaišā Balsamico etiķa
1 TK medus
2 ĒK fenheļa sēklu
1 TK rozmarīna
½ TK timiāna
sāls
pipari
daži pilieni šķidrā saldinātāja
480 g cāļa filejas.
Gatavošana:
Sīpolus smalki sakapā un ar ķiplokspiedi izspiež ķiplokus. Citroniem izspiež sulu un samaisa ar eļļu, etiķi un medu. Fenheļa sēklas miezerī viegli saspaida un kopā ar sīpoiem, ķiploku, rozmarīnu un timiānu iemaisa citronu un eļļas maisījumā un pievieno sāli, piparus un saldinātāju.
Fileju sagriež kubiņos, ieliek citronu un fenheļa marinādē, uzliek vāku un 2 stundas ledusskapī marinē. Filejas kubiņus liek uz cepamās plāts, izklātas ar cepamo foliju, un cep 180°C grādos 20 minūtes.
Padoms: klāt var pasniegt franču maizi un tomātu salātus.
Iesūtījis:
VecPoga

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS