Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/cala-galas-edieni/calis-kimenu-merce/

Cālis ķimeņu mērcē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
2 sīpoli-sasmalcināti
1 kārba tomātu mērces
4 tomāti
4 daiviņas ķiploka-sasmalcinātas
1 tējkarote ķimeņu
cālis-sagriezts nelielos gabaliņos
Kajennas pipari, malti sarkanie vai melnie pipari
Gatavošana:
Visu, izņemot cāli, ieliek sautējamā katlā, izmaisa, uz nelielas uguns maisot vāra 20 minūtes. Pievieno cāli, maisot vāra vēl pusstundu, līdz cālis gatavs.
Gatavošanas laiks:
60 minūtes
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS