Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/cala-galas-edieni/calis-tabaka-ii/

Cālis tabakā II

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 cālis
1 TK skāba krēuma
20 g tauki
2 daiviņas ķiploks
50 g kečups
sāls
zaļumi
Gatavošana:
Cāli plakani izvērš un mazliet izklapē ar gaļas āmurīti. Ieziež ar sāli, pipariem, izspiestiem ķiplokiem un krējumu.
Cāli liek ietaukotā veidnē un apcep brūnu, tad apgriež otrādi, uzliek slogu un turpina cept līdz otra puse arpaliek brūna. Pasniedz ar kečupu.
Iesūtījis:
krasotka
Lidzīgās receptēs:

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS