Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/cala-galas-edieni/calis-tabaka/

Cālis tabakā

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 mazs cālis
1 ĒK sviesta
1 ĒK skāba krējuma
sāls
1 ķiploka daiviņa
zaļie salāti
Gatavošana:
Cāli notīra, izņem iekšas un nomazgā. Cāļa krūti pārgriež gareniski uz pusēm. Saplacina un izdauza ar āmuriņu, kājiņas saliek kabatiņā. Gaļu apkaisa ar sāli no abām pusēm, apziež ar krējumu un cep uz cepešpannas zem sloga, līdz rodas garoziņa.
Pasniedz ar salātiem un sasmalcinātiem ķiplokiem.

Gatavošanas laiks:
120 minūtes
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS