Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/cala-galas-edieni/calis-zemenu-merce/

Cālis zemeņu mērcē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
4 gabali vistas filejas, bez ādas
1 glāze zemeņu
2/3 glāzes dārzeņu eļļas
1/4 glāzes sarkanvīna etiķa
1/4 glāzes baltvīna etiķa
1 ēdamk. cukura
1/2 tējk. malta ingvera
1 glāze šķēlēs sagrieztu zemeņu
kivi
apelsīnu daiviņas
salātu lapas
Gatavošana:
Mērce: zemenes, eļļu, etiķi, cukuru un ingveru ieliek blenderī un sajauc.
Filejas kārto šķīvī, pārlej ar 3/4 mērces, pārsedz un 3 stundas tur ledusskapī. Arī pārējo mērci atsevišķā slēgtā traukā atdzesē. Izņem filejas no mērces, atlikumu patur apslacīšanai cepot. Fileju nosusina un cep uz pannas apmēram 15 minūtes, apgriežot un apziežot ar mērci. Sagriež fileju šķēlēs, augļus kārto uz salātu lapām, pasniedz ar atlikušo mērci.
Gatavošanas laiks:
4 stundas
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS