Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/cala-galas-edieni/gardums-cala-fileja/

Gardums cāļa filejā

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
paliela cāļa fileja (lai var iegriezt)
majonēze (izmantoju Provansas Francis)
karijs (Santa Maria)
Pildījumam:
(jārēķina, ka vienai filejai vajag ~ 2 ĒK pildījuma)
sarkanā paprika
svaigi šampinjoni
sīpols
šķiņķis
Nobeigumam:
siers (man tīk Mocarellas)
pētersīļī (kam garšo)
sāls
pipari
Gatavošana:
Fileju iegriež tā, lai izveidotos atvērumā liela fileja, nav vajadzīgs veidot kabatu.
Viegli izklapē un iesmērē ar majonēzē iejauktu kariju.
Pildījumam: visu smalki sagriež, atsevišķi apcep, pieliek piparus, sāli. Beigās visu saliek uz pannas un visu kopā vēl mazliet pacep, bet nevajag pārcept.
Vidēji 2 ĒK pildījuma liek uz filejas atvēruma vienas puses, otru pusi liek pāri un var izmantot zobu bakstāmos irbulīšus, lai nejūk ārā.
Cep pannā uz lēnas uguns ~ 10 - 15 minūtes no vienas puses un 10 minūtes no otras puses, kad fileja gatava - pārliek sieru.
Pasniedz ar rīsiem, pārkaisa sasmalcinātus pēteršīļus.

* var cept cepeškrāsnī, bet divām personām ātrāk ir uz pannas.
Iesūtījis:
Zachiits
Lidzīgās receptēs:

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS