Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/cala-galas-edieni/lidojosais-jekabs/

Lidojošais jēkabs

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 grillēts vai svaigs cālis,
2-3 banāni,
300 ml saldais krējums,
140 g žāvēta/sālīta bekona ,
50 ml čilli mērce,
garšvielas,
100 ml sālītu zemesriekstu,
rīsi garnīram
Gatavošana:
atkaulo cāli, sadala mazākos gabaliņos un ieliek cepešpannā ar augstām malām. Ja ir svaigs, tad jāsadala gabaliņos, jāpārkaisa ar garšvielām un jāapcep pannā.
Banānus sagriež šķēlītēs un pārliek pāri. Pārkaisa ar garšvielām. Viegli saputo saldo krējumu, piemaisa čilli mērci. Uzlej maisījumu cālim .
Liek krāsnī 200 grādos uz 20 min. Pa to laiku rīsus novāra, kā arī sagriež bekonu strēmelītēs un apcep pannā, izņem un uzliek uz papīra salvetes, lai attaukotu. Kad 20 min pagājušas, izņem cāli un apkaisa ar bekonu un sālītajiem riekstiņiem.
Gatavošanas laiks:
cepšanai 20 min
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS