Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/cala-galas-edieni/paprikass/

Paprikass

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
2 nelieli cāļi
2 sīpoli
1 ēdamkarote kausētā sviesta
1 tējkarote miltu
1 tējkarote maltu sarkano piparu
Gatavošana:
Cāļus sacērt gabalos un apcep. Atsevišķi taukos apcep smalki sagrieztus sīpolus, miltus un sarkanos piparus. Visu atšķaida ar glāzi ūdens. Šādi pagatavotā mērcē ieliek apceptos cāļa gabalus un sautē cepeškrāsnī. Kad cāļi izsautēti mīksti un kļuvuši brūngani, bet mērce sabiezējusi, ēdiens ir gatavs.
Paprikašu pasniedz ar miltu klimpām. To var pasniegt arī ar vārītiem karstiem rīsiem vai vārītām saknēm.
Gatavošanas laiks:
2 stundas
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS