Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/citi-putnu-galas-edieni/pildijums-putniem/

Pildījums putniem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
maltu cūkgaļu (100-400 g atkarībā cik lielu putnu pilda)
1 sīpols
sāls, pipari
sēnes (piem. šampinjoni)
50 g kāds alkohols (konjaks, brendijs, viskijs...)
Gatavošana:
Ja putns iegādāts vesels vai, ja līdzi nāk iekšas, tad var piemest arī sakapātas akniņas, pārejās iekšas gan metu miskastē.
Var likt klāt sauju rozīnes un/vai rīvmaizi, bet man šķiet, ka labāk bez.
Gaļu un sīpolu sacep uz pannas (es nemaz eļļu neleju, ja ņem teflona pannu tad cūkgaļas tauku pietiek, vēl būs jānolej nost), sēnītes gan sacep sviestā. Pieliek sēnītēm sacepto gaļu, sāli, piparus, pielej alkoholu, uzkarsē un pilda vistā/tītarā/fazānā/pīlē.
Iesūtījis:
Cinsh

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS