Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/piles-galas-edieni/pildita-pile-ar-aboliem-un-plumem-i/

Pildīta pīle ar āboliem un plūmēm I

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
2,7 kg pīle
sāls
adžika
antonovkas āboli (vai citi skābi āboli)
žāvētas plūmes
garsvielas
karijs
burkāni
paprika
kabači
kartupeļi
Gatavošana:
Pīli ierīvē ar sāli un adžiku, piepilda vēderu ar gabaliņos sagrieztiem Antonovkas āboliem un žāvētām plūmēm, apkaisa ar garšvielām pēc patikas (kariju), liek uz cepešpannas, palej ūdeni, uzklāj foliju, ~220*C cep 1 stundu. Tad foliju noņem , gar pannas malām liek burkānus, papriku, kabačus, kartupeļus, cep vēl 1 stundu kamēr pīle gatava, apgrozot tā, lai abas puses apcep brūnas.
Pēc pildīšanas dibencaurumu un kakla caurumu aizsprauž ar cepamiem kociņiem, lai pildījums nenāk ārā.
Iesūtījis:
Pirtnieks

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS