Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/piles-galas-edieni/pildita-pile-ar-aboliem-un-plumem/

Pildīta pīle ar āboliem un plūmēm

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
pīle
āboli
plūmes
sāls
Gatavošana:
~ 4 kg smags putns. Pilda ar mizotiem, šķēlēs sagrieztiem āboliem un plūmēm. Putnu piebāž cik nu var. Putnu ieberž ar sāli.
Putnu liek ar krūti uz leju uz cep 130*C 2 stundas, tad apgriež ar krūti uz augšu un vēl 2 stundas cep. Ja gribas kraukšķīgu ādu, pēdējās 30 minūtes var krāsni uz 200*C uzgriezt.
Labāk cept nevis tieši uz cepamās veidnes, bet uzlikt uz metāla ielikņa, lai taukiem ir kur notecēt, savādāk cepsies savos taukos.
Iesūtījis:
inpo

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS