Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/piles-galas-edieni/pile-apelsinu-merce/

Pīle apelsīnu mērcē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
600 g pīles filejas
1 apelsīns
50 g apelsīnu liķiera
250 g krējuma
piparmētras lapiņas
sāls
pipari
Gatavošana:
Pīles fileju ierīvē ar sāli un pipariem, ieliek sakarsētā pannā un kārtīgi apcep no abām pusēm. Apelsīnu mizu sarīvē, bet no augļa izspiež sulu. Apcepto pīles fileju izņem no pannas un noliek siltumā. Pannā, kurā palikuši tauki, ielej apelsīnu liķieri, sulu un kādu brīdi vāra. Pievieno krējumu un maisot vēlreiz uzvāra, tad pārkaisa sāli, piparus un pievieno rīvēto apelsīna miziņu.
Pīles fileju sagriež šķēlēs un pasniedz ar apelsīnu mērci, kartupeļiem vai makaroniem un izrotā ar piparmētras lapiņām.
Gatavošanas laiks:
60 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS