Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/piles-galas-edieni/pile-polu-gaume/

Pīle poļu gaumē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
pīle
4-5 skābi āboli
1 pudele gaišais alus
rupji malts koriandrs
rupjais sāls
rupji malti melnie pipari
1 ĒK eļļa
Gatavošana:
Pīli nosusina un ierīvē ar maisījumu - rupji saberzts koriandrs, rupjais sāls, pipari (arī var rupji). Klāt pievieno karotīti eļļas, lai turas maisījums kopā. Ierīvē arī pīles iekšpusi. Tas maisījums man apmēram 100 g glāze nepilna (uz izjūtām). Pīli piepilda ar ābolu daiviņām.
Pīli iegulda "pīlē" ar kājām uz augšu un atlikušās ābolu daiviņas apbārsta apkārt), uzlej alu un liek cepeškrāsnī . Cep 1,5-2 stundas. Kad gatava, pīli izņem ārā un uz cepešplāts pāris minūtes apbrūnina.
* ticiet man, tik mīkstu pīli nebūsiet baudījuši.
Iesūtījis:
Panaceja
Lidzīgās receptēs:

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS