Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/piles-galas-edieni/piles-cepetis-pildits-ar-skabiem-aboliem/

Pīles cepetis pildīts ar skābiem āboliem

Apstiprina Jūsu balsi...
Gatavošana:
Labi notīrītu pīlīti nomazgā no iekšas un ārpuses, ieberž ar sāli, piebāž ar skābensaldiem āboliem, uzlej uz pannas drusku vārīta ūdeņa, liek pīlīti iekšā, šauj kārsnī un cep bieži aplaistot. Pīlīte tiek gardāka, ja to bieži pārsmērē ar svaigu sviestu.
Pie zorstes savārot var pieliet glāzi Madeiras vīna un piemst drusku miltus. Pie pīlēm var dot štovētus cukura ziŗnus vai citus dārza augus.
Iesūtījis:
Lauksaimnieks

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS