Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/piles-galas-edieni/piles-cepetis/

Pīles cepetis

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
(5-6 personām)
2 jaunas pīles,
sāls,
100 g sviesta
1 1/4 litri karsta ūdens ar 1/2 tējkarotes gaļas ekstrakta (tas pats buljona kubiņš vien ir )
Gatavošana:
Apdarinātas, notīrīta un nomazgātas pīles ieberzē ar sāli, cep sabrūninātā sviestā krāsnī, pa laikam aplaistot no abām pusēm brūnas. Cepeša piedegas nokasa no pannas un uzvāra. Uzvāra ar ēdamkaroti auksta ūdens un dod galdā atsevišķā traukā. Pīli sadala, sakārto uz garenas bļodas, pārlej nedaudz mērces, garnē ar zaļumiem, pasniedz ar ceptiem kartupeļiem, skābiem kāpostiem vai ceptiem āboliem.
Iesūtījis:
Lauksaimnieks

Komentāri

inguna:
28.04.07 15:13:13

ceru ka bus garsiga

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS