Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/piles-galas-edieni/piles-krutina-anisa-marinade/

Pīles krūtiņa anīsa marinādē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
8 pīles krūtiņas
Marinādei:
½ l ūdens
sāls
brūnais cukurs vai parastais cukurs
½ sīpols
1 apelsīns
3 anīsa zvaigznītes
3 ķiploku daiviņas
10 g svaiga ingvera
sojas mērce
garšvielas, pēc izvēles
Mērcei:
200 ml portvīns
200 ml vistas buljons
Gatavošana:
Marināde: sastāvdaļas samaisa, uzvāra un atdzesē. Marinādē ieliek pīles krūtiņas un marinē 1 stundu. Pīles krūtiņas cep cepeškrāsnī 20 – 25 minūtes 200*C.
Mērce: ņem atlikušo marinādi, pievieno buljonu, portvīnu un uzvāra. Pārlej krūtiņas un pasniedz.
Iesūtījis:
Artūrs

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS