Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/piles-galas-edieni/piles-krutina-aprikozu-merce/

Pīles krūtiņa aprikožu mērcē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
2 pīles krūtiņas
1 ĒK sviesta
1 TK sāls
¼ Tk pipari
400 g konservēto aprikožu
50 g sarkanvīna
2 ĒK sojas mērce
1 vistas buljona kubiņš
200 g ūdens
1 ĒK aprikožu ievārījums
1 TK miežu miltu (vai rupja maluma kviešu milti)
šķipsniņa kajēnas piparu
Gatavošana:
Pannā sakarsētās taukvielās no abām pusēm apbrūnina pīles krūtiņas. Uzber sāli un piparus. Pievieno sagrieztas aprikozes, nedaudz aprikožu konservu sulas, sarkanvīnu, soju, buljona kubiņu, ūdeni un ievārījumu. Sautē 20-25 minūtes. Gaļu izņem no katliņa un pārklāj ar alimīnija folliju. Aprikozes saspaida ar dakšiņu un samaisa ar pārējo pannas saturu. Iegūto mērci lej katliņā un iebiezina ar aukstā ūdenī izšķīdinātiem miltiem. Pievieno kajēnas piparus.
Iesūtījis:
Edīte

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS