Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/piles-galas-edieni/sauteta-meza-pile/

Sautēta meža pīle

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
250 gr pīļu gaļas,
20 gr tauku,
5 gr sīpolu,
5 gr kviešu miltu,
15 gr skāba krējuma,
garšvielas.
Gatavošana:
Notīrītu pīli ieberzē ar sāli, liek sautējamā katlā sakarsētos taukos un cepeškrāsnī apcep brūnu. Tad pielej karstu ūdeni, pieliek sagrieztus sīpolus, lauru lapas un sautē, līdz gatava. Pēc tam pīli sadala, sakārto cepešbļodā, pārlej ar mērci, kas gatavota no šķidruma, kurā putns sautējies. Šķidrumam pievieno izkarsētus kviešu miltus un skābu krējumu.
Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un svaigu dārzeņu vai augļu salātiem.
Gatavošanas laiks:
40 minūtes
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS