Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/titara-galas-edieni/krejuma-cepts-titars-ar-marinetiem-aboliem/

Krējumā cepts tītars ar marinētiem āboliem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
500 g tītara gaļas bez kauliem
4 marinēti āboli
2 EK sviesta
1 glāze krējuma
100 gr sarīvēta siera
zaļumi
Gatavošana:
Tītaru izvāra.
Mīkstumu, izņemot fileju, sagriež salmiņos, apcep sviestā, pieliek daļu krējuma un uzkarsē. Masu uzliek nelielā pannā, virsū liek filejas gabaliņus, rotā ar sagrieztiem marinētiem āboliem, pārlej ar atlikušo krējumu, pārkaisa ar rīvētu sieru, apslaka ar kausētu sviestu un liek cepeškrāsnī. Cep kamēr virsiņa paliek zeltaini brūna. Pēc izcepšanas pasniedz, pārkaisot ar sasmalcinātiem zaļumiem.
Iesūtījis:
XP

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS