Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/titara-galas-edieni/pildits-titars/

Pildīts tītars

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 tītars
1 citrons
5 grauzdētas maizes šķēles
3 olas
250 g maltas gaļas
1 sīpols
1 tējk.salviju
pipari
sāls
pētersīļi
2 ĒK margarīna
1 ĒK tomātu biezeņa
½ ĒK saldās paprikas
1 ĒK sakapātu pētersīļu
1 TK kartupeļu cietes
Gatavošana:
Sagatavotu tītaru apslaka ar citronu sulu, ierīvē sāli. Grauzdēto maizi sagriež kubiciņos, samaisa ar saputotām olām, pievieno malto gaļu, tomātu biezeni, cieti, sakapātu sīpolu, salvijas, piparus, sāli un pētersīļus.
Masu sajauc un sapilda tītara kakla atvērumā, tad aizšuj. Margarīnu nedaudz uzsilda, pievieno papriku un ar to apsmērē tītaru.Tītaru ietin folijā un cep krāsnī 3 stundas.Pēdējās 30 minūtes foliju noņem, lai tītars apcepās.
Iesūtījis:
Lilita

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS