Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/titara-galas-edieni/pildits-ziemassvetku-titars/

Pildīts Ziemassvētku tītars

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 tītars
100 g sviests
1 l buljons

Pildījumam:
250 g cūkgaļas
250 g liellopa gaļas
tītara sirds, guza, aknas
100 g liess bekons
1 sīpols
pētersīļi
1 kviešu bulciņa
sāls, pipari, muskatrieksts, 1 šķipsna majorāns
3 olas
1 ĒK rīvmaize
1 glāzīte konjaka
3 ĒK krējuma
Gatavošana:
1. Iepriekšējā dienā tītaru noskalo, nosusina, apsāla no iekšpuses un ārpuses.
2. Pildījuma sagatavošana: sīki sagrieztu bekonu sacep, pievieno sasmalcinātu sīpolu un pētersīļus. Izmaļ caur gaļas mašīnu vai sablenderē kopā ar gaļu, iekšām, iemērktu un izžmiegtu maizīti. Pievieno garšvielas, olas, rīvmaizi, konjaku un nedaudz krējuma.
3. Piepilda tītaru un aizšuj, liek cepešpannā ar krūtīm uz leju, pārlej ar kausētu sviestu un liek iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī.
4. Cepšanas laikā regulāri pielej šķidrumu. Cep atkarībā no tītara lieluma 3- 4 stundas.
Gatavošanas laiks:
3-4 stundas
Iesūtījis:
Nora

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS