Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/titara-galas-edieni/titara-apaksstilbi/

Tītara apakšstilbi

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
4 tītara kājiņas (apakšstilbus)
1 selerijas sakne
2 nelielus sīpolus
3 ķiploka daiviņas
5 ĒK olīveļļas
1 citrona sula
200 g ūdens
2 ĒK sviesta
500 g galviņkāposta
2 ĒK brūnā cukura
sāls
malti melnie pipari
Gatavošana:
Tītara kājeles ierīvē ar sāli un pipariem, nedaudz apgriež gaļu tā, lai no resnā stilba ārā rēgotos pliks kauls. Apcep kājeles eļļā, pievieno sīki sagrieztus sīpolus un kubiņos sagrieztu selerijas sakni. Apliet visu ar citrona sulu un gatavot tik ilgi, līdz visa sula sasūcas produktos. Aplej ar ūdeni, uzliek vāciņu un cepina uz mazas uguns 20 - 25 minūtes.
Kāpostlapas sagriež trijstūra gabaliņos un sautē uz lēnas uguns līdz kāposti top mīksti. No augšas apbārsta ar brūno cukuru, uzliek vāciņu un sutina 15 - 20 minūtes laiku pa laikam pamaisot. Pievieno sāli un piparus pēc garšas. Pašās beigās pievieno buljonu no kāju ceptuves un sviestu.
Uz šķīvja kārto kāposta lapas un pašā vidu uztupina tītara stilbu ar pliko kaulu uz augšu.
Iesūtījis:
Lauksaimnieks

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS