Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/titara-galas-edieni/titara-cepetis/

Tītara cepetis

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
tītars (2—3 kg),
sāls,
maltie pipari vai paprika,
150 g skāba krējuma,
75—100 g sviesta vai margarīna.
Gatavošana:
Tītaru noskalo, nosusina, ieberž ar sāli un pipariem, ar muguras daļu liek cepešpannā sakarsētā sviestā vai margarīnā un cepeškrāsnī apcep brūnganu. Tad uz pannas uzlej nedaudz verdoša ūdens un tītaru cep vidējā siltumā, pa reizei aplaistot, līdz gaļa mīksta (2—3 stundas).
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

veranda:
13.08.10 15:37:42

un kur tad to 150g skābā krējuma liek?!!!!
elzis:
08.12.10 21:30:24

ja kur krejumu

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS