Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/titara-galas-edieni/titara-krutina-apelsinu-merce/

Tītara krūtiņa apelsīnu mērcē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
Apm. 750 g tītara krūtiņas
1 TK sāls
¼ TK melno piparu
75 g lazdu riekstu
Mērcei:
1 apelsīna sula un miziņa
1 citrona sula un miziņa
300 g gaļas buljona
2 TK miežu miltu
sāls, pipari
Gatavošana:
Tītara krūtiņu sadala 4 daļās. Ierīvē ar sāli un pipariem. Cepjamajā traukā sakarsētās taukvielās gaļu nedaudz apcep. Uzkaisa saberztus riekstus. Cepamo trauku liek krāsnī. Cep 200°C apmēram 35 minūtes. Citrusaugļus rūpīgi nomazgā, pārgriež uz pusēm. Izspiež sulu. Pusi no miziņām smalki sarīvē, otru daļu sagriež ļoti smalkās sloksnītēs. Samaisa mērces sastāvdaļas. Mērci uzvāra un, ja vajag pievieno sāli un piparus. Tītaru pasniedz ar mērci, rīsiem, apelsīnu daiviņām.
Iesūtījis:
XP

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS