Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/titara-galas-edieni/titars-timiana-apskavienos/

Tītars timiāna apskāvienos

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
tītara fileja
timiāna zariņi
sviests
milti
salds krējums
Gatavošana:
1. fileju palielos gabalos uz pannas pacepina kopā ar timiāna zariņiem, apsāla, uzber mazliet svaigi maltus melnos piparus.
2. saliek katliņā, noņem zariņus.
3. uz tās pašas pannas uzliek tējkaroti sviesta, uzber tējkaroti miltu sabrūnina.
4. uzlej karstu (!obligāi!) ūdeni nu kādu nepilnu glāzi, izmaisa, lai nav kunkuļi.
5. klāt lej paciņu saldā krējuma (jā, jā un šajā vietā svara vērotāji paģībst),
6. pārlej filejām, pieliek 2 zariņus svaiga timiāna un sautē, kamēr gatavs.
Ēd ar krāsnī ceptiem dārzeņiem: burkāniem, selerijām, pētersīļiem, kāļiem.
Iesūtījis:
Vina

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS