Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/vistas-galas-edieni/cahohbili-no-vistas/

Čahohbili no vistas

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
150 g vista vai cāļa
60-70 g sīpoli
1 ĒK milti
15 g sviests
10 g tomātu pastas
30 g tomātu
1 TK vīna etiķa
1 daiviņa ķiploka
sāls
garšvielas
pētersīļa un kindzas (koriandra) zaļumi
Gatavošana:
Vistu vai cāli sagriež gabaliņos, ~30 g smagos, lai sanāk, ka 5-6 gabaliņi uz porciju. Sagriezto gaļu liek uz stipri sakarsētas pannas, kur jau ir uzlietas un sakarsētas taukvielas un ātri apcep līdz veidojas brūna garoziņa. Tad pievieno sagrieztus sīpolus, tomātu pastu, traukam uzliek vāku un sautē, uz vidējas uguns, 15-20 minūtes. Tad pievieno šķēlītēs, nomizotus tomātus, etiķi vai citrona sulu, izsspiestu vai smalki sagrieztus ķiplokus, melnos piparus graudiņos, sāli, sagrieztus zaļumus, piparmētras zariņu, dilles. Atkal uzliek vāku un turpina sautēt 8-10 minūtes.
Čahohbili pasniedz ar sagrieztiem pētersīļu vai diļļu zaļumiem.
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS