Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/vistas-galas-edieni/fileja-francu-gaume/

Fileja franču gaumē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
vistas fileja
eļļa
sāls
pipari
ķiploks
siers
majonēze
Gatavošana:
Vistas fileju izdauza un liek uz aukstas pannas, kura ietaukota ar eļļu, pārkaisa ar sāli un pipariem, uzgriež ķiplociņus, pārkaisa ar sarīvētu sieru un pārlej ar majonēzi. Tā sagatavotu pannu liek karstā cepeškrāsnī un lēni cep 35 - 45 minūtes.
Iesūtījis:
inta

Komentāri

cheeziE:
04.02.07 19:56:17

Pagatavoju sho briinumu un sapatu ka galvenais shajaa eedienaa ir kiploku daudzums un garsvielu maisiijums.. manaa gars. mais. ietilpa : "tako",broileru,pipari,sals,vegeta.
sanaca baigi labi /mmm/
Endijs:
11.02.08 16:27:35

:D
ki:
05.01.09 17:02:27

kio
Madara.:
21.07.09 16:28:55

Izmēģināju šo recepti. Patiešām laba. Ātri, vienkārši un lēti. :))
baranka:
15.02.10 18:44:25

a cik graados jaacep?
arnolds:
20.12.11 14:36:38

zem siera ir jāliek arii tomātu shkēlītes,tad taas buus iistas franhcu karbonādes..un daudz garshīgāk :)

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS