Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/vistas-galas-edieni/kinietis/

Ķīnietis

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
vistas fileja
milti
sojas mērce
eļļa cepšana
Gatavošana:
Pannu uzliek uz uguns karsēties. Vistas fileju sagriež vidēja lieluma gabaliņos. katru filejas gabaliņu apviļā miltos un katru atsevišķi liek uz sakarsētas pannas. Cep katru pusi 2 minūtes. ! Nepārcep !
Gatavos gabaliņus aplej ar sojas mērci un pasniedz.
Gatavošanas laiks:
15 minūtes
Iesūtījis:
signe

Komentāri

inga:
02.05.10 21:22:29

Elemantari un gardi!
aseniece:
22.02.11 16:12:15

Vajag apvārtīt kartupeļu miltos un cepot gaļu pievienot Indijas riekstus - tā būtu ķīnietis

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS