Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/vistas-galas-edieni/mazliet-citadi-vistu-sparnini-apelsinu-marmelade/

Mazliet citādi vistu spārniņi – apelsīnu marmelādē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
20 vistu spārniņi
100 ml apelsīnu marmelādes
1 citrons
3 – 4 TK kaltēta timiāna
2 – 3 ĒK eļļas
sāls
svaigi malti pipari


Gatavošana:
1. Spārniņus noskalo, nosusina, sagriež trīs daļās (pa locītavām, pašus galiņus necepu, tos savāru buljonā un/vai atdodu sunim).
2. Citronu nomazgā, nosusina, ar ļoti asu nazi sagriež ļoti plānās šķēlēs.
3. Marmelādi sajauc ar citrona šķēlītēm, sāli, pipariem, timiānu, eļļu, liek bļodā pie spārniņiem un kārtīgi izmīca ar rokām lai citrons pašķīst).
4. Liek uz cepamplāts, šauj karstā krāsnī, cep, kamēr sāk brūnēt, tad apgriež uz otru pusi un cep, kamēr gatavi.
Iesūtījis:
Nora

Komentāri

ieva:
07.04.08 11:54:27

Briniskiga recepte. Paldies!

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS