Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/vistas-galas-edieni/pikantie-vistas-stilbini/

Pikantie vistas stilbiņi

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 ĒK augu eļļas
4 vistu stilbiņi
1 TK sāls
¼ TK malto piparu
1-2 ķiploku daiviņas
4 ĒK medus
2 TK kaltēta ingvera
1 ĒK sarīvētas apelsīna miziņas
Mērce:
Apm. 200 gr apelsīnu sulas
1 ĒK sojas mērces
2 TK kviešu milti
apm. 100 gr cepeša buljons
2 ĒK sviesta

Gatavošana:
Pannā sakarsē eļļu un apcep stilbiņus no visām pusēm brūnus. Pēc tam tos apkaisa ar sāli un pipariem. Pievieno sasmalcinātas ķiploku daiviņas. Liek stilbiņus zemā cepeštraukā. Trauku novieto cepeškrāsnī un cep 200°C 10 minūtes. Sagatavo medus, ingvera un sarīvētas apelsīna miziņas maisījumu. Pārlej stilbiņiem. Turpina vēl cept 15 minūtes. Apelsīnu sulu sajauc ar sojas mērci un kviešu miltiem. Mērcei pievieno šķidrumu, kas palicis pāri no izceptajiem stilbiņiem. Pēc garšas pieliek sāli un piparus. Noņem katliņu no plits un mērcē ieputo sviestu. Stilbiņus pasniedz ar mērci, vārītiem rīsiem un dārzeņiem.
Iesūtījis:
Edīte

Komentāri

gicha:
14.03.08 11:50:01

supper
lo:
05.01.09 17:03:54

ki
mirta:
24.02.12 15:09:31

kas var ieteikt marinādi vistu stilbiņiem,lai pēc tam var kūpināt?
gribas ko citādu...

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS