Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/vistas-galas-edieni/pildita-fileja-ar-bruklenu-merci/

Pildīta fileja ar brūkleņu mērci

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/1 porcijai?
1 vistas fileja
10 g milti
1 ola
35 g sezama sēkliņas
Mērcei:
120 g rīvētas brūklenes
15 g kartupeļu ciete
5 g dilles
cukurs
vegeta
čili pēc garšas
Pildījums:
50 g siers
50 g garneles ( tīrītas)
50 g ananasi
5 g dilles
5 g pētersīļi
Gatavošana:
Vistas fileju izklapē, apsāla, appiparo.
Pildījums: sieru sadrupina. Ananasu sagriež kubiņos. Sastāvdaļas sajauc un sagatavoto masu ietin vistas filejā. Sagatavoto fileju panē olā un miltos, tad vēlreiz olā un beigās sezama sēkliņās. Cep sagatavoto vistu uz pannas, līdz garoziņa ir gaiši brūna.
Mērcei: brūklenes sasmalcina mikserī, pievienojo garšvielas. Šādu mērci var pasniegt aukstu vai karstu. Ja pasniedz mērci karstu, tad tā jāuzkarsē, ietumējot ar kartupeļu cieti.
Gatavošanas laiks:
2 stundas
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS