Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/vistas-galas-edieni/pildita-vista-ar-risiem/

Pildīta vista ar rīsiem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 vista ( ar aknām un sirdi)
200 g rīsu
60 g sviesta
100 g sakapātu sīpolu
2 ēdamk. riekstu kodolu
2 ēdamk. rozīņu
1 ēdamk. sāls
100 g skābā jogurta
1/2 l ūdens
malti melnie pipari
Gatavošana:
Sīpolus cep sviestā, līdz tie kļūst caurspīdīgi, pievieno vistas aknas, sirdi un riekstu kodolus. Cep visu tik ilgi, līdz rieksti kļūst brūngani, pievieno rīsus, rozīnes, sāli, piparus, ūdeni un uz mazas uguns sautē tik ilgi, līdz rīsi uzsūkuši visu šķidrumu. Vistu piepilda ar rīsiem un aizšuj. Joguru samaisa ar sāli, pipariem un ar pusi šā maisījuma apziež vistu. Vistu liek cepties cepeškrāsnī 200*C, pēc 15 minūtēm karstumu smazina līdz 175 *C, apziež ar atlikušo jogurtu un cep vēl aptuveni stundu. Pēc izņemšanas ļauj vismaz 5 min. pastāvēt un tad pārgriež. Pārejos rīsus pasnieda kā garnīru.
Gatavošanas laiks:
180 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS