Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/vistas-galas-edieni/pildita-vistas-fileja-ar-garnelem-un-dillem/

Pildīta vistas fileja ar garnelēm un dillēm

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
vistas fileja
sāls
malti melnie pipari
garneles
dilles
milti
olas
Gatavošana:
Sagriež vitas fileju uz pusēm, izklapē, ieziež ar sāli un pipariem (es lieku visiem ēdieniem citronpiparus), tad vienā karbonādes galā liek mazliet garneles un dilles, pēc tam aizloka. Apvārta miltos un olā, tad liek cepties. Kad vista apcepusies ielej pannā mazliet ūdeni un pasautē. Pasniedz ar rīsiem un citrona mērci, vēl var pielikt klāt kādus salātiņus. Vista sanāk ļoti sulīga.
Iesūtījis:
Infiniti

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS