Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/vistas-galas-edieni/pildita-vistas-fileja-ar-plumem-un-riekstiem/

Pildīta vistas fileja ar plūmēm un riekstiem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
vistas fileja
garšvielas
ola
siers
Pildījumam:
žāvētas plūmes
valrieksti
saldais krējums
čedaras siers
Gatavošana:
Pildījums: sagrieztas žāvētas plūmes, sasmalcināti valrieksti, saldais krējums, rīvēts čedara siers, to visu riktīgi samikserē.
Vistas fileju sagriež plānas kārtās un izklapē, apber ar garšvielu maisījumu vistas ēdieniem. Cepamo plāti izklāj ar foliju un sasmērē ar eļļu vai izmanto ar teflonu apstrādātu pannu.
Vistas filejā ieloka sagatavoto pildījumu, veidojas tādas kā bumbiņas, liek uz plātes cieši vienu pie otras, pārlej sakultā olā iemaisītu rīvētu sieru. Liek cepeškrāsnī uz 180*C un cep ~ 45 minūtes.
Iesūtījis:
matato

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS