Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/vistas-galas-edieni/varita-vista-ar-janogu-merci/

Vārīta vista ar jāņogu mērci

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
Svaiga vista
2 TK sāls
1 l ūdens
1 liels sīpols
2 krustnagliņas
1 timiāna zariņš
2 pētersīļu zariņi
2 lauru lapas
1 TK veselu melno piparu
Mērcei:
3 ĒK jāņogu ievārījuma
sula no 1 apelsīna un apelsīna miziņa
1 ĒK vīna etiķa
¼ TK estragona
1 ĒK rīvētu mārrutku
250 g vistas buljona
Gatavošana:
Vistu liek katlā un pārlej ar vārošu ūdeni, lai vista būtu pilnīgi nosegta. Uzvāra. Pievieno sāli, sagrieztu sīpolu un pārējās garšvielas. Vāra 2-3 stundas, līdz vista kļūst mīksta un sulīga.
Sajauc mērces sastāvdaļas. Vāra uz lēnas uguns, līdz mērce kļūst tumīga.
Gatavošanas laiks:
2 - 3 stundas
Iesūtījis:
Edīte

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS