Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/vistas-galas-edieni/vista-apelsinu-merce-i/

Vista apelsīnu mērcē I

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 vistas fileja
2 apelsīni
1 tējkarote kartupeļu cietes
1 tējkarote eļļas
1 paciņa rīsi
Gatavošana:
Uzvāra rīsus. Atsevišķi sagriež vistas fileju mazos kubiciņos, apviļā 1 tējk. kartupeļu cietes un uzber garšvielas pēc vēlēšanas, citrona piparus un vistas garšvielu. Liek uz pannas uzlej 1 tējkaroti eļļas un izcep vistas gabaliņus. Izspiež no 2 apelsīniem sulu un lej uz pannas, tad pasautē pāris minūtes. Uz pannas paliek nedaudz apelsīnu mērcīte, tad to visu sadala divās daļās un rīsus sadala divās daļās. Pārlej rīsiem mērcīti ar izcepto vistu.
Gatavošanas laiks:
20 minūtes
Iesūtījis:
SANDA

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS