Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/vistas-galas-edieni/vista-ar-aknu-pildijumu/

Vista ar aknu pildījumu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 vista
dažas ķiploka daiviņas
2 ĒK augu eļļas
sakanās paprikas pulveris
sāls
2 sīpoli
½ glāze baltvīna
100 g vistu aknas
200 g maltās gaļas
2 cieti vārītas olas
200 g kūpināta šķiņķa
sauja zaļo olīvu
1 liels tomāts
sāls un pipari
1 jēla ola
Gatavošana:
Spiedē saspiež ķiploka daiviņas, pievieno augu eļļu, paprikas pulveri un sāli. Ar šo maisījumu ieziež vistu no iekšpuses un ārpuses. Ietin pārtikas plēvē un novieto ledusskapī uz 6 h. Uz pannas eļļā apcep divus sīki sagrieztus sīpolus, pielej sauso baltvīnu, uzkarsē, pievieno kapātas vistu akniņas un malto gaļu. Maisot cep 10 min. Pievieno sakapātas vārītās olas, kubiņos sagrieztu šķiņķi, sagrieztas olīvas un kubiņos sagrieztu tomātu bez mizas. Pieber sāli un piparus. Samīca masu kopā ar jēlo olu, pilda sagatavotajā vistā, to aizšuj vai sasprauž ar koka irbulīšiem. Nosien, ievieto cepeštraukā, pielej nedaudz ūdeni, liek iesildītā cepeškrāsnī un izcep, laiku pa laikam aplaistot ar cepeša šķidrumu.
Iesūtījis:
VecPoga

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS