Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/vistas-galas-edieni/vista-ar-cili-kreolu-gaume/

Vista ar čili kreolu gaumē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 sīpols
1 ķiploka daiviņa
1 neliela sarkanā čili pāksts
½ zaļās čili pāksts
3 TK augu eļļas
240 g vistas filejas
150 g tomātu
250 ml vistas buljona (2 TK šķīstošā buljona)
150 g tomātu biezeņa
150 g konservētu pupiņu
1 lauru lapa
½ TK čili pulvera
½ TK ķimeņu
½ TK raudenes jeb oregano
320 g vārītu rīsu.
Gatavošana:
Sīpolu sagriež gabaliņos, ķiploku un čili pāksti sīki sasmalcina un apcep karstā eļļā. Fileju, tomātus un papriku sagriež gabaliņos, pievieno sīpoliem, ķiplokiem, čili un apcep.
Aplej visu ar vistas buljonu, iemaisa tomātu biezeni un sautē 10 minūtes. Pievieno labi notecinātas pupiņas un garšvielas un vāra 1 stundu vidējā karstumā. Lauru lapu izņem un vistas gaļu pasniedz ar rīsiem.
Iesūtījis:
VecPoga

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS