Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/vistas-galas-edieni/vista-ar-lecam/

Vista ar lēcām

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 tējk. augu eļļas
2 plānas šķēles cūkgaļas krūtiņas, sagrieztas gabaliņos
2 lieli vistas šķiņķīši ar kaulu, bez ādas
1 vidēji liels sīpols, sagriezts plānās šķēlītēs
1 daiviņa ķiploka, sagriezta plānās šķēlītēs
2 tējk. miltu
2 tējk. tomātu pastas
150 ml sausa baltvīna
200 ml vistas buljona
50g zaļo lēcu
1/2 tējk. timiāna
100g šampinjonu vai citu sēņu, pārgrieztu uz pusēm, ja lielas
Gatavošana:
Uzkarsē eļļu lielā pannā ar nepiedegošu virsmu, ātri apcep cūkgaļu, līdz tā mazliet brūna, tad liec uz šķīvja. Liec pannā vistas gaļu un apcep no abām pusēm, līdz tā ir gaiši brūna. Liec uz šķīvja pie cūkgaļas. Ieber pannā sīpolus un ķiplokus un cep 5 min. Iemaisi miltus un tomātu pastu, maisot cep uz mazas uguns 2-3 min. Pielej vīnu, buljonu, pievieno lēcas un timiānu. Uzvāri, uzliec pannai vāku un nogriez mazu uguni. Sautē 5 minūtes.
Pievieno sēnes un gaļu. Tad iemaisi sēnes. Liec klāt apcepto cūkgaļas krūtiņu un vistas šķiņķīšus, ieliekot gaļu mērcē tā, lai tā atrastos zem šķidruma. Uzliec vāku un sautē 20-25 minūtes vai līdz lēcas mīkstas un vista gatava. Pieber sāli un piparus.
Gatavošanas laiks:
30-40 min
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS